Inscripcions

[CATALÀ]

S’estableix una quota d’inscripció per tots els assistents que serà pagada mitjançant transferència bancària o ingrés en un compte de La Caixa: ES16 2100 8332 2123 0002 1468. En el concepte del pagament es important posar-hi el nom de l’assistent i la indicació III Jornades Comunicació.

Per inscriure’s només cal enviar el comprovant de pagament o el justificant de l’exempció de pagament en el cas d’estudiants i llicenciats aturats, juntament amb les dades de l’assistent (nom, cognoms, adreça, telèfon, correu electrònic i centre d’estudis o treball), al següent correu electrònic: gruprecercacsii@udg.edu.

Descarregar full d’inscripció en català

Les quotes d’inscripció pels assistents seran:

  • Quota ordinària: 50 €.
  • Estudiants i llicenciats aturats: de franc.

Es lliurarà un certificat d’assistència a aquells que acreditin haver participat en les Jornades mitjançant un sistema de signatures.

[CASTELLANO]

Se establece una cuota de inscripción para todos los asistentes que será pagada mediante transferencia bancaria o ingreso en cuenta de La Caixa: ES16 2100 8332 2123 0002 1468. En el concepto del pago es importante poner el nombre del asistente y la indicación III Jornadas Comunicación.

Para inscribirse sólo hay que enviar el comprobante de pago o justificante de la exención de pago en el caso de estudiantes y licenciados parados, junto con los datos del asistente (nombre, apellidos, dirección, teléfono, correo electrónico y centro de estudios o trabajo), al siguiente correo electrónico: gruprecercacsii@udg.edu.

Descargar hoja de inscripción en castellano

Las cuotas de inscripción para los asistentes serán:

  • Cuota ordinaria: 50 €.
  • Estudiantes y licenciados parados: gratuito.

Se entregará un certificado de asistencia a aquellos que acrediten haber participado en las Jornadas mediante un sistema de firmas.

[IN ENGLISH]

There is a fee for all participants that it will be paid by bank transfer or deposit account in La Caixa: ES16 2100 8332 2123 0002 1468. It is important that in the concept of payment the participant puts his/her name and the reference III Communication Conference.

To register please send proof of payment or proof of exemption from payment in the case of students and unemployed graduates, together with data from the attendee (name, address, telephone number, email and center study or work), to the following email address: gruprecercacsii@udg.edu.

Download registration form in English

Registration fees for participants are:

  • Regular fee: € 50.
  • Students and graduates unemployed: Free.

The participants will receive a certificate of attendance that it will be controlled with a signatures system.

  1. Inscripcions amb descompte a les jornades “Comunicació pel canvi social” | Comunicació pel canvi social
  2. Girona ens enamora! | L4F | Les4Fonts

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: