Com arribar

Cómo llegar

 
[CATALÀ]

Les III Jornades Internacionals de Comunicació i Societat es desenvoluparan a la ciutat de Girona. Aquesta ciutat té tot l’encant de les grans ciutats, però sense multituds. Girona és feta a mida humana per deixar-se perdre en els seus carrers i gaudir de les festes, de l’oferta cultural, els restaurants… Per arribar-hi us recomanem que consulteu la pàgina web de turisme de l’Ajuntament de Girona on podeu trobar les diferents maneres d’arribar a la ciutat (en avió, en tren, en bus o per carretera).

La Sala de Graus de la Facultat de Lletres i Turisme de la Universitat de Girona serà on es faran les Jornades. Trobaran un mapa més avall en aquesta mateixa pàgina. A més, també poden seguir els següents itineraris per arribar-hi:

Des de l’Estació de Renfe de Girona fins a la Facultat (a peu).

Des de l’Aeroport de Girona fins a la Facultat (en cotxe). Hi ha també l’opció d’arribar en autobús des de l’Aeroport a la ciutat, consultar la página web de turisme de l’Ajuntament de Girona.

[CASTELLANO]

Las III Jornadas Internacionales de Comunicación y Sociedad se desarrollarán en la ciudad de Girona. Esta ciudad tiene todo el encanto de las grandes ciudades, pero sin multitudes. Girona es hecha a medida humana para dejarse perder en sus calles y disfrutar de las fiestas, de la oferta cultural, de los restaurantes… Para llegar les recomendamos que consulten la página web de turismo del Ayuntamiento de Girona donde pueden encontrar las diferentes maneras de llegar a la ciudad (en avión, en tren, en bus o por carretera).

La Sala de Grados de la Facultad de Letras y Turismo de la Universidad de Girona será donde se harán las Jornadas. Más abajo encontraran el mapa. Además, también pueden seguir los siguientes itinerarios para llegar:

Desde la Estación de Renfe de Girona a la Facultad (a pie).

Desde el Aeropuerto de Girona a la Facultad (en cotxe). Hay también la opción de llegar en autobús desde el Aeropuerto hasta la ciudad, consultar la página web de turismo del Ayuntamiento de Girona.

Facultat de Lletres i Turisme. 
Plaça Josep Ferrater i Móra, 1
17071 Girona

  1. Deixa un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: